Бинић: Велико хвала Џаји, легенда је!

86

Члан легендарне генерације Црвене звезде која се попела на кров Европе и света – Драгиша Бинић је веома искрено честитао и захвалио се Драгану Џајићу на јубилијелу поводом шест деценија рада у нашем клубу.

Не само као навијач, касније као играч и спортски директор заједно смо освојили титулу и попели се на кров света уз његову помоћ. Легенда, Звездино дете, остао је до краја веран Звезди и у оваквим тренуцима треба увеличати оно што је он оставио Црвеној звезди – рекао је Бинић.

Истиче Бинић да је Џаја задужио не само Црвену звезду већ цео српски фудбал својим играчким делима.

Прво треба то доживети, треба провести толико дуг период, а Џаја је један од ретких који је толико провео у Црвеној звезди. Зато је заслужио све ове похвале, све резултате које је дао Звезди, репрезентацији и српском фудбалу. Хвала му на томе и хвала му што нам је помогао у заједничком освајању Лиге шампиона.

Перфектно лево крило био је Драган Џајић према многобројим изборима, а Драгиша Бинић истиче да ће Џаја прославити још много јубилеја заједно са својим вољеним клубом.

Огромно задовољство, јер такве једанаестице више нема. Надам се да ће се појавити неки нови клинци који ће носити број 11 и дати део онога што је Драган Џајић дао Црвеној звезди, репрезентацији и српском фудбалу. Надам се да ћемо славити још јубилеја са новим успесима Црвене звезде – закључио је Бинић.

Претходни текстТерзић: Драган Џајић је симбол Црвене звезде
Следећи текстФилиповић: Џаја је пример легенде!