Нови тријумф црвено-белих фудбалерки

119

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су нову победу у Суперлиги Србије за жене. У 2. колу биле су боље од ТСЦ-а из Кањиже резултатом 2:0.

Црвено-беле су фуриозно кренуле и већ у 6. минуту голом Ане Шћепановић дошле до предности. Није се дуго чекало на нови гол. Само пет минута касније било је 2:0 за наш тим, а стрелац је била Мина Чавић. Испоставиће се на крају да је то био и коначан резултат меча. Црвено-беле су контриласле игру, створиле су неколико прилика, али је на крају резултат остао непромењен и наш тим је освојио нова три бода.

У наредном колу које је на програму средином септембра, фудбалерке Црвене звезде ће гостовати екипи Спартак д.о.о.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ТСЦ 2:0 (2:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ вештачка трава. Судија: Јелена Цветковић. Стрелци: Ана Шћепановић у 6. минуту, Мина Чавић у 11. минуту за Црвена звезду. Жути картони: Кривокапић, Трбојевић (ТСЦ).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић (Крајшумовић од 56. минута), Шћепановић, Малијар, Жарковић (Крстић од 46. минута), Квезада, М.Чавић, Тенков (Миловић од 56. минута), Мајсторовић (Сремчевић од 46. минута), Матејић, Ђорђевић (Воркапић од 70. минута).

ТСЦ: А.Вешић, Медић, Јовановић, Маговчевић, Белован, Силуши (Родић од 89. минута), Марјановић, М.Вешић (Божић од 62. минута), Андрић (Ивошевић од 62. минута), Дробњак, Кривокапић (Вукшић од 78. минута).

Претходни текстКадети наставили победнички низ
Следећи текстЦрвена звезда – Јавор 4:1 (1:1)