У сусрет противнику – Јавор

64

Фудбалери Црвене звезде сутра од 20 часова и 30 минута дочекују Јавор на стадиону “Рајко Митић” у оквиру осмог кола Суперлиге Србије.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

До сада смо се са екипом Јавора сусрели 29 пута. Први меч одигран је 1. септембра 1969. године у Ивањици, када је тим Миљана Миљанића славио резултатом 3:0 головима Михаиловића, Лазаревића и Арнејчића. Црвена звезда је у дуелима са ивањичким суперлигашем забележила 22 победе, три ремија и само пет пута је била поражена уз гол разлику 56:19 у корист нашег тима.

Последњи дуел против Јавора одигран је у Ивањици 11. априла 2021. године и славили смо веома убедљиво са 5:1. Голове за наш тим постигли су двоструки стрелац Александар Катаи, док су по једном мрежу противника погодили Немања Милуновић, Ел Фарду Бен и Филипо Фалко.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

После плеј-офа за Лигу шампиона од изузетне важности јесте да трибине буду што више испуњене, а сви заинтересовани улазнице за меч против Јавора могу већ сад да обезбеде путем линка https://crvenazvezda.iticket.rs/scc.html, док ће се карте на благајнама продавати данас до 19 часова и у сутра од 12 сати до почетка утакмице.

Цене карата су следеће:

Север: 300 динара
Исток: 400 динара
Запад: 500 днара
ВИП Запад: 1000 динара
ВИП 1: 2000 динара
ВИП 2: 2000 динара
Вип Галерија: 3000 динара

Сви они који не буду могли да буду на стадиону и гледају утакмицу између Црвене звезде и Јавора ће моћи да посматрају на програму Звезда ТВ-а путем нашег студија који почиње сат времена пре утакмице, као и на каналу Арена 1 Премиум од 20 часова и 30 минута.

Такође, меч ћете моћи да пратите и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Фудбалери Црвене звезде су стартовали одлично домаћи шампионат и забележили пет победа из исто толико дуела. Тренутно се налазимо на првој позицији са 15 освојених бодова и две утакмице мање. Да наш тим гаји нападачки фудбал сведочи гол разлика 21:1, а од почетка Суперлиге Србије црвено-бели су нарочито били голгетерски расположени на Маракани. Редом смо савладавали нишки Раднички (4:0), Колубару (5:0), Младост из Лучана на страни (1:2) и Радник (6:0) и Вождовац (4:0).

Што се тиче ривала, Јавор се налази на шестом месту у националном шампионату са 11 бодова из седам одиграних сусрета. Ивањичани су славили на три дуела, два пута су ремизирали и забележили су исто толико пораза уз гол разлику 10:11. Били су бољи од Младости ГАТ (2:1), Напретка (4:2) и Новог Пазара (2:1). Бодове су поделили са Спартаком из Суботице (2:2) и ТСЦ-ом (0:0), док су поражени од Партизана (4:0) и крагујевачког Радничког (1:0).

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

На голу Јавора стандардан је млади Александар Вулић, док испред њега дефанзивну линију кроје Милан Обрадовић појачање из Пољске, Кристијан Тојчић придошлица из Мачве и искусни Срђан Грабеж. Везним редом диригује капитен и срце екипе из Ивањице – Милан Марчић, а поред њега дејствују Лука Гојковић који је до скоро бранио боје Рада са Бањице и француски интернационалац Бубакари Дукуре. Бокове држе Лазар Николић и Норман Кембел некадашњи фудбалер Чукаричког. Место нападача резервисано је за Петра Гигића и Луку Луковића који су се за сад истакли са по два поготка.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Милош Милановић.
Први помоћник: Милан Шутуловић.
Други помоћник: Стефан Војнић.
Четврти судија: Дејан Трифковић.
ВАР: Момчило Марковић.
АВАР: Андрија Стојановић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Четвртак:

– 18:00 Радник – Војводина 1:1

Петак:

– 18:00 Младост ГАТ – Нови Пазар
– 20:00 Раднички Ниш – Напредак
– 20:00 Спартак – ТСЦ

Субота:

– 18:00 Младост – Вождовац
– 20:00 Колубара – Чукарички

Недеља:

– 17:00 Раднички 1923 – Партизан

Претходни текстКошаркаши Црвене звезде мтс званично почели припреме за нову сезону
Следећи текстЗвезда у групи са Монаком, Ференцварошем и Трабзонспором