Катаи: Црвено-бела Маракана наша највећа предност

77

Реванш меч између Црвене звезде и Макабија из Хаифе биће одигран сутра од 21 час, а очекивања пред утакмицу у којој желимо да надоместимо 3:2 из првог сусрета, и у којој се очекује пуна Маракана и црвено-бели спектакл изнео је Александар Катаи.

Маракана је предност и ми се нећемо уплашити пред нашим навијачима. Очекујем пун стадион, максималну подршку, а остало је на нама да урадимо на терену и стигнемо резултат – почео је Катаи.

Верује Катаи сутра да ће бити прави.

– Није све било по плану како смо замишљали што се тиче резултат, изузев ове утакмице са Макабијем. До тада је било идеално, јер смо све победили у првенству и прошли Пјуник. Што се моје игре тиче, она није толико битна када су резултати ту, али надам се да ћу сутра бити стари Катаи. Значи нам Букари, његова брзина плаши противнике. Затварали су нашу леву страну, али смо и по десном боку прилично опасни.

Што ранији гол – то боље, али не треба срљати, а да ли Катаи очекује да му Пешић врати асистенцију…

– Како год, само да лопта пређе линију и да се то деси што раније, то би нам одговарало. Идеалан сценарио би био да дођемо до ране предности, али утакмица траје 90 минута. И да дамо гол у 90. минуту, идемо у продужетке.

Очекује пуне трибине Катаи, и атмосферу за памћење.

Драго нам је због интересовања за утакмицу, а лепше је играти пред пуним стадионом него кад дође 10, 15 хиљада људи. Атмосфера ће бити добра, навијање одлично, а жеља сваког играча је да играмо пред пуним стадионом – подвукао је Катаи.

Претходни текстСтанковић: Нека Маракана изједначи, а ми ћемо се потрудити да победимо
Следећи текстЗвезда зна да преокрене