Млађе селекције КК Црвена звезда добиле нове тренере, Антонић координатор

314

Паралелно са сениорским тимом КК Црвена звезда мтс, млађе селекције које су изузетно важан сегмент нашег клуба добиле су током лета нове стручне штабове и тренере.

На изузетно важну позицију координатора свих млађих селекција именован је некадашњи први тренер црвено белих и помоћник селектора Јовица Антонић који ће имати задатак да синхронизује рад свих млађих категорија и користи своје богато знање и искуство како би се још више унапредио рад целог система млађих селекција.

Пионире ће у такмичарској сезони 2022-2023 као тренер водити Немања Новашикић, а као помоћних асистираће му Небојша Станојевић.

Први тренер кадетског тима у новој сезони биће Милош Шакота, помагаће му Марко Лалић, док ће јуниорску селекцију водити Слободан Клипа уз помоћике Милана Мајсторовића и Бојана Ђерића.

Млађе селекције КК Црвена звезда (пионири, кадети и јуниори) већ увелико тренирају и припремају се за нову сезону, у којој ће први обавезе имати кадети и јуниори.

Кадети ће 23.09.2022. године играти квалификације за квалитетну лигу Србије, док иста обавеза очекује јуниоре 7 дана касније (30.09.2022).

КК Црвена звезда мтс ће на својим званичним налозима и ове сезоне извештавати о утакмицама и свим најважнијим новостима везаним за наступе млађих селекција.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстПешић: Волим да постижем голове, али сутра је најбитнији резултат
Следећи текстВујко и Росић: Амбиције увек исте, „гладни“ смо титула!