Пешић: Волим да постижем голове, али сутра је најбитнији резултат

61

Црвена звезда сутра од 21 час гостује Макабију из Хаифе у првој утакмици плеј-офа за улазак у Лигу Шампиона. Стадион „Семи Офер“ на ком наступа наш ривал добро познаје Александар Пешић…

Имао сам част да наступам у Израелу и да будем део лепих дербија. Постигао сам два гола из три меча против Макаби Хаифе, али сутра је приоритет да направимо добар резултат. Наравно, волео бих да се упишем у стрелце, то сваки шпиц жели, али није ми то у мислима, већ да остваримо позитиван резултат – почео је Пешић.

Окосница екипа Макабија из Хаифе је ту…

– Ту је шест, седам играча који су играли и пре за Макаби, имају „костур“, сада су довели два, три појачања. По мом мишљењу најбољи играч екипе је Хазиза. Мислим ипак да је Макаби сада бољи него пре, али тренутно размишљам о нашој игри и о ономе што Мистер тражи од нас. Нормално је да желим да наставим учинак који имам против њих, није то ништа лично, сем тога им желим све најбоље.

Зна Пешић пут до мреже Макабија из Хаифе…

Као што рекох, волео бих да се понови све то из дана кад сам носио дрес Макаби Тел Авива. Сада играм за мој вољени клуб, за који навијам од малена и била би ми још већа част да направимо добар резултат – подвукао је Пешић.

Претходни текстСтанковић: Између храбрости и опрезности
Следећи текстМлађе селекције КК Црвена звезда добиле нове тренере, Антонић координатор