Сезонске у продаји до краја јула, продужена и наградна игра

37

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да су сезонске улазнице у продаји до краја јула. Сви они који желе да дођу до карте за све Звездине мечеве морају то да учине у наредне две недеље. Клуб је такође организовао велику наградну игру за власнике годишњих карата, где ће победник имати прилику да поведе особу по избору и са Звездом иде на прво европско гостовање. Свако ко до краја јула купи сезонску карту, аутоматски ће учествовати у наградној игри, а победника ће извући првотимци Црвене звезде.

Црвена звезда ће у трећем колу квалификација за Лигу шампиона одмерити снаге са победником двомеча Пјуник – Диделанж, а реванш ће бити одигран 9. августа. Срећни сезонац ће тако имати прилику да са Црвеном звездом иде у Јерменију или Луксембург и у потпуности ужива у сваком тренутку са својим клубом. Уједно, продаја сезонских улазница је продужена до краја јула, а и сама организација за пут неће бити проблематична, тако да ће и наградна игра трајати све до краја месеца и сви ће имати једнаке шансе да буду победндици.

Подсетимо, сезонске улазнице можете купити онлајн: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html или у Сервису за чланство.

Претходни текстТема дана | Скаутинг Звездиних ривала у квалификацијама за Лигу шампиона
Следећи текстСрећно и хвала, Машо!