Тема дана | Одржана Скупштина ФК Црвена звезда

73

У новом издању емисије “Тема дана” можете погледати како је протекла трећа редовна Скупштина ФК Црвена звезда у Медија центру стадиона “Рајко Митић”.

Скупштина је званично отворена химном нашег клуба, а потом је уследио дневни ред који је садржао седам тачака: Усвајање записника са претходне седнице Скупштине; Обраћање председника Црвене звезде – Светозара Мијаиловића; Обраћање генералног директора – Звездана Терзића; Обраћање спортског директора – Митра Мркеле, извештај оперативног директора – Марка Петровића уз предлог усвајања финансијских извештаја за 2021. годину; Извештај надзорног одбора; Разно. Овим чином направљен је резиме на претходну такмичарску годину која је била и више него успешна за наш клуб. Црвена звезда је освојила 12. “дуплу круну” у историји и изборила пласман у осмину финала Лиге Европе.

У новом издању емисије “Тема дана” можете погледати како је изгледао сам ток треће редовне Скупштине која је одржана у Медија центру Маракане.

Претходни текстМарица Перишић покорила Медитеран
Следећи текстЧеститке Звездиним џудистима Марици Перишић и Страхињи Бунчићу на фантастичном резултату на Медитеранским играма