Марица Перишић покорила Медитеран

57

За фантастичан завршетак првог џудо такмичарског дана, побринула се џудисткиња Црвене звезде Марица Перишић, трофејна српска репрезентативка. Перишићева је у конкуренцији до 57 килограма покорила Медиетран и освојила титулу шампиона.

Невероватан дан за џудо тим Србије у Алжиру заокружила је Марица Перишић у тежинској категорији до 57кг. Она је освојила златну медаљу. Марица је такође сјајно одрадила овај турнир. Она је на путу до медаље имала три меча. У првом колу састала се са такмичарком из Француске, Офели Велоци коју је победила одличним ипоном.

Нешто касније, Марица се у полуфиналу састала са Хасрет Бозкурт из Турске. И овај меч, Перишић је победила ипоном. Марица је иначе током целог дана на свим мечевима показала велику фокусираност и спремност и било је само питање када ће се овај меч завршити у корист Марице Перишић.

У финалу, наша џудисткиња састала се са Италијанком Ђулијом Кађиано. У мечу који је ушао у продужетак и који је трајао скоро пуних 12 минута, Марица Перишић је на крају извојевала заслужену победу.

Јако је леп осећај бити на врху подијума. Били су добри мечеви, сваки је био на златан бод. Ја сам препознатљива по том стилу борења. Дуго сам чекала и много сам радила да дођем до оваквог успеха и заиста сам задовољна – истакла је победница Медитеранских игара у џудоу, Марица Перишић.

Спортско друштво Црвена звезда честита Марици Перишић, њеном тиму и менаџменту Џудо клуба Црвена звезда на фантастичном успеху и освајању златне медаље на Медитеранским играма!

Претходни текстСтрахиња Бунчић бронзани на Медитеранским играма у Орану
Следећи текстТема дана | Одржана Скупштина ФК Црвена звезда