Охи: Мистер нас мотивише да пружамо и више од максимума

54

Фудбалери Црвене звезде тренирају високим интензитетом на припремама у Словенији, а неко ко је брзо показао да је неумољив у казненом простору ривала јесте – Охи Омојуанфо који је изнео утиске током досадашњег дела рада, али говорио и о наредним изазовима.

Осећам се добро после сваког тренинга. Помало сам уморан, јер тренирамо врло напорно пред почетак сезоне. Али, будући да знамо шта ћемо добити од тога на крају, не одустајемо и идемо напред. Поредећи са првим делом припрема, могу рећи да је на Златибору било напорније, јер смо тамо имали само једну утакмицу на крају. Сада имамо више мечева, тако да не можемо да тренирамо истим интензитетом. Али наравно, и даље врло напорно радимо и радујемо се утакмицама које нас очекују– почео је Звездин центарфор.

Охи је у претходном зимском прелазном року стигао на Маракану, а истиче да се већ навикао на рад нашег стручног штаба на челу са Дејаном Станковићем.

– Ово нису прве припреме на којим радим са Мистером. Рад са њим је веома добар, будући да нас он непрестано „притиска“ да тренирамо јако, што је веома важно за развој играча. Не можеш да напредујеш, уколико немаш некога ко те непрестано “гура”. Мислим да смо веома добар тим, а он нам помаже и подстиче нас и тако постајемо бољи играчи. Веома сам срећан због тога.

Истиче нападач нашег тима да у тиму има много талентованих, младих играча који ће представљати велику будућност Звезде у наредним изазовима.

– Рад са младим играчима је фантастичан. Они увек желе да се докажу и за њих је велика ствар да буду са нама. Такође, мислим да они то веома цене и самим тим раде веома вредно. Био сам импресиониран када сам дошао у Звезду и видео колико је младих и талентованих играча у екипи. Добро је за њих да су овде, да уче и развијају се, ипак су они наша будућност. Такође, уколико добију минутажу то ће бити одлично за њих.

Говорио је високи центарфор о контролним мечевима које очекују наш тим на припремама у Словенији.

– Очекујем да наметнемо наш стил игре и покушамо да га унапредимо. Требало би да искористимо ове мечеве као шансу да пробамо нове технике и стилове игре и уз то стекнемо самопоуздање. Даћемо све од себе да победимо, због тога што самопоуздање значи много у фудбалу. Имамо још две недеље до почетка сезоне, тако да је веома важно да се максимално потрудимо да остваримо тријумфе.

Охи је постигао девет голова у претходној полусезони и са нестрпљењем чека почетак сезоне.

Спреман сам за нову сезону. Као што сам напоменуо, имамо још две недеље да постанемо још бољи. Једва чекамо почетак лиге и да покушамо да надмашимо оно што смо остварили прошле године у првенству. Осећај је био невероватан и играчи желе да то поново искусе. Даћемо све од себе да то поново остваримо – закључио је Охи.

Претходни текстБронзана медаља за Страхињу Стекића на првенству Србије
Следећи текстЗа једне опоравак, за друге јак тренинг