Аукција Фондације Делије почиње у понедељак

102

Прва утакмица финалне серије КЛС у којој је Црвена звезда приказала фанатсичну игру и савладала ФМП резултатом 110:71 имала је и своју увертиру, али и треће полувреме. Специјално дизајнирани црвено-бели дресови за ову прилику са мотивима највеће навијачке групе на овим просторима наишли су на снажан одјек међу Звездашима. Како смо и најавили циљ таквих дресова није естетске природе, већ је много већи.

У понедељак 20. јуна на званичном профилу Фондације Делије на сајту Лимундо почеће аукција чији је целокупан приход намењен српским породицама и светињама на Косову и Метохији. Мотива за учешће на аукцији има на претек, циљ је јасан, као и снажна порука коју КК Црвена звезда и Делије и у овој прилици шаљу.

КК Црвена звезда мтс позива све Звездаше доброг срца, а знамо да их има пуно у свим деловима света, да у складу са својим могућностима активно учествују у овој аукцији. Специјално дизајнирани дресови су аутентични, потписани од стране играча и и представљају прави раритет за све колекционаре. Мотив је ипак другачији, а то је помоћ српском народу и светињама на Косову и Метохији. Не заборавите да аукција није једини начин да будете активни донатори Фондације Делије. Најприступачнији начин јесте слање СМС поруке на број 1817, а о свим начинима уплате прилога за рад Фондације Делије можете да се информишете на сајту организације.

Претходни текстСтанковић: Предах, па ударнички у Словенију
Следећи текстЗвездини барјаци обојили Горњи Милановац