Звездини барјаци обојили Горњи Милановац

68

Велики Звездин летњи караван је после посете Чачку обишао и Горњи Милановац. Управо у овом месту је Звезда много пута у историји гостовала и увек имала велику подршку са трибина од стране нашег дванаестог играча. Тако је било и данас током трочасовног дружења у Звездиној фан зони на градском тргу овог места.

На самом старту су пристизали навијачи нашег клуба обучени у црвено-беле боје и обележја Црвене звезде. Недуго затим је и постављена фан зона, а изложени су и пехари из највећег спортског музеја са ових простора. Испред трофеја се налазило и место где су сви заљубљеници у црвено-беле боје могли да се учлане у Црвену звезду и тако озваниче љубав према клубу.

Навијачи су са великим задовољством поздравили гест вољеног клуба и нагласили да им је веома драго што је Црвена звезда по први пут на овај начин стигла у њихов град. Много младих навијача је такође посетило фан зону од 18 до 21 час, а са осмесима на лицима су истакли да им је веома драго што су имали прилику да се фотографишу са трофејима који су обезбеђени током сезоне која је иза нас, али и 1991. године.

Виорили су се у Горњем Милановцу барјаци са прославе титуле, а они старији навијачи су напоменули да је чланска карта Црвене звезде традиција и обавеза сваког заљубљеника у црвено-беле боје.

Овом посетом Горњем Милановцу, наш клуб је заокружио прву туру овогодишњег каравана. Црвена звезда је до сад обишла 13 градова, од тога четири у Црној Гори, два у Републици Српској и седам у Западној Србији. Црвено-белу експедицију очекује два дана паузе, а онда се наш караван наставља, када ћемо обилазити градове Војводине. Овом приликом вас позивамо да нас посетите у вашем граду и будете део сјајне акције коју Црвена звезда спроводи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт”.

Претходни текстАукција Фондације Делије почиње у понедељак
Следећи текстЦрвена звезда освојила све!