Звездаши у Херцег Новом у великом броју поздравили црвено-бели караван

77

Велики летњи караван Црвене звезде након посете три града на црногорском приморју, стигао је у Херцег Нови где је фасцинирао све звездаше који живе у овом граду, уједно дому заљубљеника у црвено-беле боје.

Одмах по самом доласку у град који је смештен на самом улазу у Боку Которску, сачекао нас је велики број навијача Црвене звезде. Многи фанатици за нашим клубом пристизали су из свих праваца како би дошли у нашу фан зону која је била постављена на тргу испред градске општине. Прелеп поглед ка мору обасјао је данашње дружење, а ни велика врућина није сметала звездашима да докажу своју љубав и посете нашу фан зону. Као што је сада обичај, звездаши постају чланови клуба и на тај начин се обавезују на верност црвено-белим бојама и истичу да је бити члан Црвене звезде нешто што је посебна привилегија и задовољство. Фотографисање са пехарима Купа Србије, националног првенства и трофеја Лиге шампиона из 1991. године је нешто у чему су сви звездаши уживали са осмесима на својим лицима. Чињеница која нас највише радује јесте да смо видели заиста велики број младих навијача, што значи да је навијање за Црвену звезду нешто што се преноси са колена на колено и да ће Звезда у својој будућности, као што је и до сада био случај, имати велику подршку и крила на трибинама, без обзира где наш клуб игра своје мечеве. Становници Херцег Новог исказали су велико задовољство због посете Црвене звезде и нагласили да ће увек бити уз Звезду и да су одани црвено-белим бојама. На крају самог дружења, приређена је сјајна бакљада од стране најватренијих навијача из овог места, чиме је украшено данашње дружење.

Црвена звезда посетом Херцег Новом завршава свој караван у Црној Гори, а наредна дестинација наше експедиције биће Требиње и прелазак у Републику Српску. Овом приликом вас позивамо да сутра посетите „град сунца“ и нашу фан зону која ће бити постављена од 18 до 21 часа.

Претходни текстЗвезда је живот – Зоран Аврамовић
Следећи текстНејт Волтерс у САД уз одобрење и договор са клубом