Звезда је живот – Зоран Аврамовић

56

У новој епизоди емисије „Звезда је живот“ имаћете прилику да погледате разговор са уредником „Звездине ревије“ – Зораном Аврамовићем.

У тридесетоминутној емисији уредник једног од најстаријих часописа на Балкану говорио је о свему што је његов живот учинило оваквим какав је данас. Открио је одакле је потекла његова љубав према спорту и писању, али и како је заволео Црвену звезду.

Од малих ногу Аврамовић је пратио спорт и Црвену звезду, па не чуди да је цео живот провео уз вољени клуб. Љубав према новинарству и писању гаји од млађих дана и дан данас воли да се присети како је све почело. Како сам каже, Звезда га је инспирисала у много ствари, а љубав према црвено-белим бојама наследио је од оца. Далеке 1989. године почео је да ради у Црвеној звезди у сектору спортског маркетинга, а од тог тренутка, па до данас, Црвена звезда је постала симбол његовог живота.

Велика љубав Зорана Аврамовића према Црвеној звезди била је тема овог разговора, а шта је то он још имао да каже погледајте у новој епизоди серијала „Звезда је живот“.

Претходни текстДођите и поздравите шампионе, у петак бесплатан улаз!
Следећи текстЗвездаши у Херцег Новом у великом броју поздравили црвено-бели караван