Све је спремно за пету утакмицу

90

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у понедељак од 20 часова пети одлучујући меч у регионалњ АБА лиги.

Тренутни резултат у серији је 2-2 а након сјајног одзива навијача у недељу када су карте разграбљене са зат времена, јасно је да ће кошаркаши Црвене звезде имаће огромну и громогласну подршку у хали Александар Николић у понедељак увече.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: – После 4 одигране утакмице и 2-2 дошли смо до петог одлучујућег меча у овој финалној серији. Три меча су била одиграна на један начин, овај последњи потпуно другачије и то не желимо да се понови. Чврстом игром, свом енергијом коју имамо у овом тренутку, са дугим интервалима добре концентрације и потпуно другачијом игром у оба правца желимо да одиграмо ову утакмицу. Позивам још једном наше навијаче да нас бодре, пруже нам подршку у утакмици која је важна, али да то чине фер, спортски и коректно и да се на крају радујемо добром резултату.

Бранко Лазић: – Очекује нас велико финале и пета утакмица. Све мора бити другачије од претходне утакмице, од одбране, чврстине, енергије. Очекујем реакцију иако ова серија није само једна утакмица, већ део целине у којој су остале три које су биле потпуно другације. Спремни ћемо дочекати ову утакмицу. Борили смо се за наше навијаче у петој последњој утакмици, и сада смо дошли до те ситуације. Још једном апелујем на наше навијаче да нас бодре како само они знају, али без икаквих увреда на рачун противника нити убацивања предмета на терен – рекао је капитен црвено-белих.

Хала Александар Николић отвара се у понедељак већ од 17 часова, а контроле на улазима ће бити врло детаљне. Подсећамо, на улазимо ће бити одузимани упаљачи, ситан новац, сви предмети који могу да послуже као предмети који могу да се убаце у терен.

Капацитет дворане је смањен након казне АБА лиге, а утакмица почиње у 20 часова.

Претходни текстЗвезда у европском врху по броју бодова
Следећи текстВелики одзив звездаша и ватромет у Бару