Црвена звезда спремна за трећу утакмицу (среда, 20.30)

54

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у среду трећи меч финалне серије регионалне АБА лиге. Утакмица у којој је домаћин КК Партизан НИС на програму је од 20.30 часова.

Меч се игра у хали Александар Николић, а у складу са пропозицијама такмичења, неће бити гостујућих навијача у мечу који организује КК Партизан НИС.

Екипа Црвене звезде води у финалу 2-0 и за трофеј јој је потребна још једна победа након тријумфа претходног петка и недеље (90:76 и 85:81).

Црвено-бели се припремају за меч у коме ће бити номинално гости. Ово ће бити 6. меч два тима ове сезоне, једини пораз екипа Црвене звезде доживела је управо као „гост“ хали Александар Николић у лигашком мечу аба такмичења.

Тренер Дејан Радоњић: – Очекује нас тешка утакмица у среду увече овога пута пред противничким навијачима. Желимо да одиграмо још један добар меч, за то је потребно да будемо чврсти, сконцентрисани и одговорни у оба правца.

Капитен Бранко Лазић: – Серија се условно речено сели на терен ривала, у хали коју одлично познајемо али пред противничким навијачима. Морамо да одиграмо још једну добру, чврсту утакмицу у којој ће бити потребно да будемо одговорни, сконцентрисани, мирни и да добро делујемо на обе стране терена. Улазимо у овај меч као да немамо предност са жељом да одиграмо добру утакмицу.

Уколико буде потребе четврти меч на програму је у петак од 18.30 часова, а евентуални пети меч (мајсторица) заказана је за понедељак у 20 часова.

Претходни текстЗвездиних 100 бодова
Следећи текстЧеститке на изванредној „експертизи“, али које утакмице?