Апел председника КК Црвена звезда и важне информаицје пред финале

78

Кошаркаши Црвене звезде мтс састају се у петак од 20 часова са екипом Партизана на старту овогодишње финалне серије регионалне лиге.

Велико финале игра се на три победе, црвено бели су домаћини у прве две утакмице које су на програму у петак и недељу од 20 часова.

КК Црвена звезда обавештава јавност да су ови мееви проглашен утакмицома “повишеног ризика” након безбедносног састанка са представницима МУП РС и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, укључујући и представника КК Партизан који су такође били присутни на састанку.

КК Црвена звезда ће заједничким снагама са свим службама безбедности учинити све да утакмица протекне у најбољем реду.

Клуб још једном позива све своје навијаче да у петак испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у спортском амбијенту уз фер и коректно и спортско навијање, дође до важне победе на старту финалне серије!

КК Црвена звезда још једном подсећа да гостујућих навијача неће бити у складу са договором са безбедносног састанка, као и да неће бити омогућен прелазак навијача из једно у други сектор хале. Трибина Д биће овога пута резервисана за најмлађе Звездаше и чланове свих млађох селекција нашег клуба.

У петак ће у халу моћи да уђу само власници сезонских карата КК Црвена звезда, који су такође имали додатну могућност да на своје име купе и максимално два пакета дневних карата за прве две утакмице финала.

Такође, сходно пропозицијама такмичења, службена лица КК Партизан добиће за њихове потребе и на бази реципроцитета, идентичан број карата који ће добити и представници КК Црвена звезда за утакмицу које ће организовати тај клуб.

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка меча, а КК Црвена звезда апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Поводом старта финалне серије навијачима Црвене звезде , свима којима је црвено бела боја у срцу и целокупној кошаркашкој јавности обратио се и председник КК Црвена звезда мтс Небоја Човић:

– КК Црвена звезда стигао је до финала и последње препреке до циља који смо зацртали. Користим ову прилику да се захвалим свим Звездашима на огромној подршци коју смо имали у трећој и одлучујућој утакмици полуфиналне серије са Цедевита Олимпијом која није била нимало лака! Окрећемо се финалу, и апелујем на све да фер и спортски навијају, пружају подршку, бодре наш тим, буду наш шести играч и заиста учине паркет хале Аександар Николић домаћим тереном за који смо се борили и изборили без обзира на све опструкције и “замке” које смо избегли током регуларног дела сезоне, али и полуфиналној серији плеј офа! Очекујем финале против ривала који је оформио тим да освоји сва такмичења у којима учествује и јасно је да нас очекује тежак посао. Верујем да је нашим навијачима јасно да нам је због тога потребна максимална подршка са трибина. Истовремено још једном апелујем да та подршка и амбијент буду спортски, у фер и коректној атмосфери у којој ће центар пажње бити наш тим, без убацивања било каквих предмета на терен, вређања било кога из другог клуба, или било кога од актера овог финала! Уз наду да ће се питање шампиона регионалне лиге решавати искључиво на терену, морам да упозорим да ћемо бити будни и реаговаћемо као озбиљан клуб свим дозвољеним средствима на сваки наговештај и покушај да се финале решава ван паркета и на неким другим местима, а не на једином месту – терену! Нећемо реаговати нити смо реаговали на било какве немуште покушаје провокација појединаца који су залутали у овај спорт, који би “петпарачким причама” да нас увуку у блато и непотребно подигну тензију пред ово финале. Навијајмо спортски, бодримо Црвену звезду! – рекао је председник црвено-белих.

Звездаши у петак сви у халу! КК Црвена звезда мтс – КК Партизан НИС 20 часова!

Претходни текстКонференција за медије КК Црвена звезда пред почетак финалне серије
Следећи текстПобеда у финалу Купа за „дуплу круну“!