„Отворен дан“ у суботу на Маракани

121

Омладинска школа Црвене звезде, сада већ традиционално, у суботу, 28. маја од 13 часова организује „Отворен дан“, где ће многобројни дечаци рођени 2012, 2013, 2014 и 2015. године имати прилику да покажу свој фудбалски таленат, а неки од њих ће можда бити позвани у Звездину фудбалску академију.

Скуп учесника заказан је за суботу у 12 часова и 30 минута код свлачионице Омладинске школе иза југа Маракане, уз напомену да дечаци дођу у својој клупској опреми и да обавезно понесу костобране. Након тога, дечаци ће прећи на терене црвено-беле фудбалске академије, где ће под будним оком Звездиних стручњака имати прилику да покажу свој таленат.

Талентована деца имаће прилику да уче од Звездиних тренера, а све то ће пратити координатор наше Омладинске школе – Владимир Цвјетићанин, који је задужен за базна годишта у нашој фабрици талената. Велики је број дечака , који су управо захваљујући оваквим догађајима задужили црвено-бели дрес, тако да вас позивамо да дођете, дружите се, покажете у најбољем светлу и постанете део Црвене звезде, што је сан свакога ко почне да се бави фудбалом!

Претходни текстОдржана Изборна скупштина, Терзић и Вујко на челу СД Црвена звезда
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Неухватљиви Ибрахим погодио за крај