Звездаши на каљењу – Неухватљиви Ибрахим погодио за крај

59

Фудбалери Црвене звезде који се налазе на позајмицама су током претходног такмичарског викенда наступали за своје тимове. Укупно седморица играча забележило је наступе, а најзапаженији је био Ибрахим Мустафа који је постигао четврти гол у плеј-ауту Суперлиге Србије.

Срђан Бабић је на корак до пласмана у шпанску Примеру, а овога пута је његов тим одиграо нерешено против Алкоркона (1:1). Стамени штопер је одиграо цео меч и пружио још једну одличну партију.

ИМТ је савладао новосадску Младост, а чак четворица наших фудбалера су блистали на терену. Никола Глишић и Александар Лукић су одиграли цео меч, где су дириговали дефанзивном линијом “Тракториста”. Владимир Лучић је провео на травнатој површини 63 минута, а успео је чак у два наврата да упосли саиграче за гол. У оквиру другог по јачини такмичења у нашој земљи, на дуелу Златибора и Бачке, Лука Марковић је одиграо нешто више од 10 минута у поразу његовог тима.

Ибрахим Мустафа је постигао погодак у победи Новог Пазара над Пролетером у Новом Саду. Брзоноги крилни нападач је искористио грешку дефанзивца домаће екипе, избио у ситуацију један на један са голманом ривала, а онда рутински погодио мрежу.

БИЛАНС ИГРАЧА:

Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута у победи над Младости ГАТ (2:3)

Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута у ремију са Алкорконом (1:1)

Александар Лукић (ИМТ) – 90 минута у победи над Младости ГАТ (2:3)

Владимир Лучић (ИМТ) – 63 минута у победи над Младости ГАТ (2:3)

Александар Гајинов (ИМТ) – 6 минута у победи над Младости ГАТ (2:3)

Ибрахим Мустафа (Нови Пазар) – 90 минута у победи над пролетером (0:2)

Лука Марковић (ОФК Бачка) – 11 минута у поразу од Златибора (2:1)

Претходни текст„Отворен дан“ у суботу на Маракани
Следећи текстБиланс вечитих дербија у купу