Продаја пакета карата за прва два меча финала почиње у среду

38

Кошаркаши Црвене звезде мтс након велике победе у мајсторици над Цедевита Олимпијом и пласмана у ново финале регионалне лиге, окрећу се самој завршници тог такмичења и утакмици број 1 са екипом Партизана која је на програму у петак од 20 часова у хали Александар Николић.

Црвено-бели су се током регуларног дела сезоне изборили за предност домаћег терена у финалу, и прве две утакмице финалне серије (петак 20 и недеља 20) биће домаћини у нашој кућихали Александар Николић.

Интересовање за ове мечеве међу Звездашима је огромно, а тим поводом КК Црвена звезда обавештава јавност да продаја „пакета“ за утакмице број 1 и број 2 у којима је домаћин наш клуб почиње у среду од 12 часова у просторијама спортског друштва Црвена звезда (адреса: Љутице Богдана 1) и трајаће до 19 часова.

Појединачне карте неће бити у продаји.

Продаја ће се наставити и у четвртак од 10 часова, као и у петак – али само ако се до тог тренутка не буде продао сав расположив капацитет хале Александар Николић!

„Пакет“ ће моћи да се купи уз приложену сезонску улазницу и то једна особа (једна сезонска) биће у прилици да купи максимално два пакета улазница!

Такође напомињемо да сваки купац уз себе мора да приложи на увид своју сезонску карту (фотокопије и слике сезонских карата неће бити узимане у обзир, као ни чланске карте!)

Купац ће такође бити у обавези да приложи и свој ЈМБГ у складу са Законом о безбедности којег смо обавезни да се придржавамо.

Сезонске улазнице, као и до сада, важе и за предстојеће утакмице Финала АБА Лиге.

Клуб подсећа да у складу са пропозицијама неће бити гостујућих навијача на утакмицама које организује КК Црвена звезда, а уједно напомињемо да продаје појединачних карата за утакмицу у петак или недељу неће бити, већ ће свим Звездашима на располагању бити „пакет“ карата за прве две утакмице и то по стандардним ценама за регионално такмичење:

ЦЕНЕ ДНЕВНИХ КАРАТА – ФИНАЛЕ АБА ЛИГА

ТРИБИНА А, Б, Ц – 1.000
ПАРТЕР Б – 1.600
ВИП ЛОЖА – 3.600
ПЛАВА ЛОЖА – 3.000
БЕЛА ЛОЖА – 2.400
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 15.000

Будите уз црвено беле сада када је најважније да заједнички направимо важан корак ка новом трофеју у овој сезони!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЗвезда чисти Саву
Следећи текстЗвезда у Лиги шампиона од трећег кола као носилац