Звезда чисти Саву

49

Црвена звезда наставља са друштвено корисним радом, а овог пута поводом Међународног дана реке Саве који се обележава 1. јуна, наш клуб ће у сарадњи са ЈВП „Србијаводе“ организовати акцију чишћења приобаља реке Саве, у којој ће учествовати и млади таленти из Звездине Омладинске школе.

Акција чишћења шеталишта и приобаља реке Саве биће одржана у петак, 27. маја са почетком у 10 часова. Догађај обухвата чишћење шеталишта и приобаља реке Саве на потезу од Чукаричког рукавца испод моста на Ади, па све до сплава Речне полиције. Место окупљања свих учесника биће потез око ресторана Стенка у 10 часова.

Отпад се данас сматра једним од најзначајнијих еколошких проблема у свету. Један од посебних циљева акције јесте и правилно поступање са отпадом, а сав отпад сакупљен у овој акцији биће адекватно разврстан, одложен и рециклиран. Овим путем позиовамо све заинтересоване да се придруже овој друштвено корисној акцији, и помогну како би очистили реку Саву, која представља један од симбола нашег града.

Претходни текстГордић и Станић у младој репрезентацији
Следећи текстПродаја пакета карата за прва два меча финала почиње у среду