Борјан: Доказали смо да је Звезда породица

62

Црвена звезда је шампион Србије у текућој сезони, а трофеј је подигао Милан Борјан, капитен коме је ово пета титула првака државе. Утакмицу против Вождовца ће памтити до краја живота због титуле, али и због гола са беле тачке.

Невероватна утакмица и атмосфера. Од почетка сезоне смо веровали да ћемо да освојимо титулу и у томе смо успели. Имали смо заостатак од пет бодова, али смо веровали на полусезони, успели да преокренемо и освојимо 33. титулу и пету у низу. Честитао бих саиграчима, стручном штабу, навијачима, управи и читавој звездашкој јавности која треба да буде поносна. Било је успона и падова кроз целу сезону, али смо изашли као победници и показали величину Црвене звезде. Доказали смо да смо породица и желим звездашима да ово прославе у здрављу и весељу – почео је Борјан.

Погађао је Борјан већ са беле тачке, у оној пенал серији са Копенхагеном, али ово је гол који се води као званичан, први за нашег капитена.

– Много утакмица уназад причамо о томе да шутнем пенал и дам гол. Постигао сам гол против Копенхагена, али у лиги нисам. Хтео сам да испуним неке ствари које ми нису успеле у досадашњем делу каријере. Нисам имао трему и хвала тренеру Станковићу што ми је дозволио да шутнем пенал, да постигнем први гол, хвала и саиграчима, прославили смо сви заједно. Знају кроз шта смо прошли…Идемо на дуплу круну, даће бог да освојимо куп у четвртак и да одемо на заслужени одмор.

После постигнутог гола, отрчао је до севера.

Невероватан је осећај, емоције су ми помешане и желео бих да погодак и титулу посветим мојој породици, јер су они увек били уз мене. И кад су били успони и кад су били падови и хвала им на невероватној подршци коју ми пружају свих ових година у Звезди. Било је свега, али имамо нашу љубав, кутак и двор и то нас чини јачима. Та љубав нас чини јачима – подвукао је Борјан.

Претходни текстЧеститке ФК Црвена звезда на освајању 33. шампионске титуле, пете узастопне!
Следећи текстСтанковић: Веровали смо и успели да испишемо историју