Звезда на Маракани – гарант голова

72

Изабранике Дејана Станковића очекује последње коло Суперлиге Србије, када ћемо одмерити снаге са Вождовцем, а свега бод биће довољан да се освоји шампионска титула. Улаз на утакмицу биће бесплатан, а леп фудбал и много голова је нешто што карактериште дуеле ова два тима, поготово када се игра на нашем стадиону.

Црвена звезда је ове сезоне на 36 утакмица у шампионату постигла 92 гола, а у најмасовнијем такмичењу на четири меча 13, док су у Европи наши фудбалери били прецизни 21 пут. На стадиону „Рајко Митић“ у свим такмичењима изабраници Дејана Станковића су на 28 утакмица постигли 66 голова, тако да уколико црвено-бели буду били на свом нивоу, можемо очекивати прави спектакл и голеаду.

Звезда је везала 11 победа над Вождовцем, а на тим мечевима је постигнуто укупно 37 голова, што је у просеку више од три гола по утакмици. Изабраници Дејана Станковића су два пута били бољи од „Змајева“ ове сезоне, укупно су постигли четири гола, док је мрежа Милана Борјана у оба меча мировала.

Нашим првотимцима биће довољан и бод да би освојили пету узастопну, а укупно 33. шампионску титулу. Звезда на свом стадиону не зна за пораз више од пет година и месец дана, а ово ће бити једна од најважнијих утакмица у том периоду и зато ће играчима у последњој првенственој бици бити преко потребна помоћ навијача, како би оптравдали епитет „неосвојива тврђава“.

Још једном подсећамо све навијаче да је улалз на утакмицу бесплатан и да куповином барјака могу допринети да стадион „Рајко Митић“ у недељу изгледа величанствено. Барјаци који ће се продавати од четвртка у „Ред Стар шопу“ по цени од 500 динара и на дан утакмице на пунктовима, а штандови ће бити постављени на пет разиличитих локација, на западној страни преко пута Сектора за чланство, на прилазу из правца Булевара Ослобођења према северној трибини, код Газиместана и на средишњем делу испред источне трибине Маракане. Израђени су по мотивима Црвене звезде, предњаче боје клуба, а на одређеним барјацима налазе се и мотиви главног града Београда, као и година настанка клуба.

Претходни текстКарте за мајсторицу од данас у продаји
Следећи текстРукометаши у четвртак против Пик Сегеда