Карте за мајсторицу од данас у продаји

31

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у понедељак трећи одлучујући меч полуфиналне серије регионалне лиге.

Трећа утакмица, која је у свакој серији сада од кључне важности, на програму је 23.05. са почетком у 19 часова у хали Александар Николић.

Интересовање навијача нашег клуба за ову утакмицу је изузетно, а КК Црвена звезда овом приликом саопштава да ће карте за трећи одлучујући меч полуфинала регионалне лиге Црвена звезда – Цедевита Олимпија бити пуштене у продају у среду 18.05.2022. године од 10 часова у свим пословницама „Tickets.rs“.

Такође, карте ће се продавати и на дан утакмице (понедељак 23.05.2022.) од 13 часова на благајнама хале Александар Николић.

Цене карата за овај меч у коме ће подршка наших црвено-белих бити од непроцењивог значаја, остају непромењене:

ХАЛА АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ (ДНЕВНЕ КАРТЕ)

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 500
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 800
ВИП ЛОЖА – 1,800
ПЛАВА ЛОЖА – 1,500
БЕЛА ЛОЖА – 1,200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 8,000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4,000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 12,000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6,000

Били смо у овој ситуацији безброј пута, суочени са трећом утакмицом и са многим препрекама које нису везане само за терен и квалитетног ривала! Зато је сада важно да будете уз Вашу и нашу Црвену звезду – како би пружили подршку и помогли момцима да дођу до победе и наставе борбу за трофеј!

У претходној деценији на путу ка трофејима, сведочили смо великим утакмицама, пуним трибинама и атмосфери која је јединствена на овим просторима. Сви знамо колико она значи и колико је важна екипи на терену, али и важна да све решавамо (само) на терену!

Зато буди уз Црвену звезду и наш тим сада када се игра за финале!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текст„Ноћи за памћење“ – Мало је фалило…
Следећи текстЗвезда на Маракани – гарант голова