Стегњајић: Заслужено прваци

73

Омладинска селекција Црвене звезде освојила је титулу првака Србије, трећу годину за редом, а стратег наших бисера Милан Стегњајић био је изузетно поносан на своје изабранике после меча, али и на чињеницу да смо шампиони – два кола пре краја такмичења.

Пре свега, не смемо да заборавимо стручни штаб и момке који су такође учествовали у освајању првенства, и који су водили екипу у јесењем делу сезоне када је направљена добра бодовна залиха и разлика пред пролеће. У наставку сезоне, било је свега. Мучили смо се са разним проблемима, било је доста повреда, бројне ствари су нас пратиле и заиста смо деловали од сјаја до очаја. Било је тешких тренутака за нас, али и лепих, и у том духу је и завршена данашња утакмица – Звездином песмом и сматрам да смо заслужено први. Презадовољни смо због оствареног успеха и поносни на чињеницу да смо шампиони Србије. Такође, податак је још импресивнији кад се узме у обзир да је ово трећа година у низу да је омладинска селекција Црвене звезде првак Србије, и сви који смо део клуба смо изузетно срећни због тога – рекао је Стегњајић.

Поносан на саиграче, као и на читав успех који је Црвена звезда остварила био је Виктор Радојевић, један од најбољих фудбалера наше омладинске селекције.

Тешко је наћи праве речи после оваквог успеха, али срећан сам што смо на крају сезоне заслужено прваци. Знамо колико смо вредно радили на томе, и каква одрицања смо морали да правимо, да би освојили титулу. Ипак, заслужено, два кола пред крај сезоне и то као најефикаснија екипа, поново подижемо трофеј првака. Оно што желим да нагласим је да ћемо и у наредне две утакмице дати све од себе да будемо прави, јер за нас, поготово када носимо Звездин дрес, свака утакмица има важност – закључио је Радојевић.

Омладинце Црвене звезде до краја првенства очекују још утакмице са Графичаром и Напретком, али је све решено, јер са седам бодова више у односу на вечитог ривала, титула остаје на Маракани. Такође, наши бисери ће тако и наредне године имати прилику да играју у Лиги шампиона за младе.

Претходни текстОмладинци шампиони Србије!
Следећи текстКошаркаши Црвене звезде Сингидунум трећи у НЛБ регионалној лиги