Звезда одржала „Отворен дан“ у Добоју

106

Црвена звезда наставља да улаже у развој талентованих младих фудбалера, а овог пута, наш клуб је одржао „Отворен дан“ у Добоју.

У Омладинској школи Црвене звезде ради се пуном паром, што потврђује и чињеница да је црвено- бела академија наставила са пројектом „Отворен дан“, који је овог путс одржан у Добоју. Одазив је као и до сада био велики, а самом дешавању присуствовало је 80 дечака из свих крајева Републике Српске. Они су под будним оком стручњака из Звездине фудбалске школе показали свој потенцијал, а неки од њих су и евидентирани као велики таленти. Тренери Никола Тодоровић, Иван Гајић, Огњен Пурић, Марко Милић, Предраг Рогић и координатор Звездине базе Владимир Цвјетићанин радили су са дечацима, од којих ће неки од њих можда и обући дрес Црвене звезде. Владимир Цвјетићанин је истакао да је све протекло у супер атмосфери, али и нагласио да ће наш клуб наставити са овим пројектом и у будућности.

Утисци су супер. Присуствовало је око 80 дечака узраста од 2010. до 2015. годишта. Пет играча смо евидентирали, и доћи ће код нас на тренинге. Овим путем се захваљујемо и домаћину „ФК Железничар“ из Добоја на гостопримству. Деца су дошла са свих страна, из свих крајева Републике Српске. Услови су били феноменални, и све је протекло у најбољем реду. Планирамо да одржимо „Отворен дан“ још три пута у Београду, као и у регионалним центрима чиме ћемо завршити овај круг. Најбољи дечаци ће потом доћи на „Скаутинг дан“, који ће осе одржати такође у Београду – рекао је Цвјетићанин.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Лучић и Марковић прецизни
Следећи текстЦрвена звезда – Од визије до „дупле круне“