Звезда је породица | Малишан из Шапца први пут видео Маракану

49

У новој епизоди серијала “Звезда је породица” наш клуб је обрадовао породицу Баштовановић која је бодрила црвено-беле момке у новој победи у Суперлиги Србије против Радничког из Крагујевца, а Маракана је највећи утисак оставила на најмађег члана фамилије из Шапца који је први пут посетио “дом” фудбалера Црвене звезде.

Црвена звезда успешно наставља са акцијом “Звезда је породица” у којој породицама које навијају за наш трофејни клуб, а нису у могућности да приуште долазак на највећи фудбалски стадион у нашој земљи како би гледали мечеве нашег тима то омогућава.

На утакмици 30. кола националног првенства против Радничког 1923 смо усрећили још једну звездашку породицу. Фамилија Баштовановић је са трибина могла да присуствује сјајној игри црвено-белих и новом тријумфу који је наш клуб довео до нова важна три бода у борби за шампионски пехар.

Камера Звезда ТВ-а је испратила долазак четворочлане породице на наш стадион, а Црвена звезда се побринула за апсолутно сваки детаљ како би уживали у свом дану, а поново је неозаоблизна ставка био музеј, као и остале просторије стадиона “Рајко Митић”, где су два млада звездаша могла да виде многа достигнућа Црвене звезде кроз славну историју. Наш клуб је обрадовао младе навијаче породице Баштановић пригодним поклонима, а изабраници Дејана Станковића су прелепом игром и новом победом приредили дан за памћење још једној звездашкој фамилији.

У новом издању серијала „Звезда је породица“ имаћете прилику да видите како су реаговали чланови породице Баштановић, као и њихове утиске са утакмице против крагујевачког Радничког, уз још много занимљивих кадрова.

Наш клуб ће и убудуће наставити са овом акцијом, а ви уколико нисте у могућности да приуштите долазак на Звездин стадион пријавите се на office@crvenazvezdafk.com.

Претходни текстТема дана | Звезда наставила сарадњу са удружењем „Чеп за хендикеп“
Следећи текстКњига најбољих шаховских партија Љубомира Љубојевића