Тема дана | Звезда наставила сарадњу са удружењем „Чеп за хендикеп“

58

Црвена звезда је још једном показала да је друштвено одговорна организација, па је и овог пута сарадња са Удружењем „Чеп за хендикеп“ била и више него успешна, а у новој епизоди емисије тема дана погледајте детељније како је то изгледало.

Црвена звезда је наставила традицију учествовања у хуманитарним акцијама. Сарадња Црвене звезде и Удружења „Чеп за хендикеп“ кренула је још у септембру 2019. године и до сада смо заједно постизали сјајне резултате, а звездаши су и овога пута показали да имају хумано срце.

У данашњем пресеку избројано је девет пуних кутија, које ће бити од помоћи при набављању ортопедских помагала за особе са инвалидитетом. Кутије за прикупљање чепова биће и у наредном периоду код Ред стар шопа, Делије шопа, улаза у Галерију, испред Медија центра, испред терена Омладинске школе и у „Звезда Лоунге“ бару. Такође и на првенственим утакмицама кутије ће бити постављене и испред улаза на трибине нашег стадиона. Још једном вас позивамо да се придружите овој акцији, да напунимо кутије чеповима и још једном покажемо и докажемо да су звездаши синоним за хуманост.

Претходни текстИза југа Маракане – Млађи кадети у Абу Дабију
Следећи текстЗвезда је породица | Малишан из Шапца први пут видео Маракану