Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

107

Бисере у Омладинској школи Црвене звезде предстојећег викенда очекује 12 такмичарских мечева у оквиру њихових шампионата. Утакмице омладинаца и кадета Црвене звезде, као и меч сениора Графичара моћи ћете да испратите у директном преносу на Звезда ТВ, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Јуниорска селекција Црвене звезде ће у суботу од 11 часова, на теренима иза југа Маракане дочекати екипу ОФК Београда, у оквиру 21. кола националног шампионата. Изабраници Милана Стегњајића су у претходном колу били бољи од екипе ТСЦ-а на гостовању, победивши са 4:0. Мрежу домаћих „начео“ је Михајло Милосавић средином првог дела игре, а пред одлазак на паузу мрежу је затресао и Лука Лечић. У другом полувремену победу су потврдили Данило Теодоровић и Марко Стојановић који су по једном погађали гол противника. Наши бисери заузимају прву позицију на табели државног првенства са 54 освојена бода и гол разлику 66:22. Утакмицу наших омладинаца моћи ћете да погледате у директном преносу на Звезда ТВ-у.

Кадети Црвене звезде ће такође у суботу, од 17 часова на теренима црвено-беле Омладинске школе дочекати Телеоптик у оквиру 21. кола Кадетске лиге Србије. Фудбалери које са клупе предводи Слађан Николић убедљиво су савладали нишки Раднички у претходном колу, резултатом 7:0, и дошли до важна три бода. Најрасположенији у редовима црвено-белих били су Матеја Бубањ и Матеја Радоњић који су постигли по два гола, а пратили су их Стефан Миладиновић, Лазар Ђурић и Вељко Вукојевић који су се по једном уписали у листу стрелаца. Наши бисери су тако уписали врло битна три бода у борби за титулу, и сада заузимају прву позицију са 53 освојена бода националног првенства. И меч кадета моћи ћете да испратите уживо на Звезда ТВ-у.

Сениори нашег развојног тима Графичара ће у недељу од 14 часова дочекати екипу ИМТ-а, у оквиру последњег, 30. кола Прве лиге Србије. Популарни Графоси су у претходној утакмици ремизирали са Бачком, а резултат након 90 минута, гласио је 0:0. Изабраници Марка Неђића су десетопласирани тим у другом по јачини рангу српског фудбала са освојених 35 бодова и гол разликом од 43 постигнута и 40 примљених голова. И ову утакмицу бићете у прилици да испратите у директном преносу на Звездиној телевизији, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, петлићи – Чукарички – Графичар

Субота, 9 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Раковица

Субота, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – ОФК Београд ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 13 часова, кадети – Графичар – Бродарац

Субота, 15 часова, млађи кадети – Графичар – Црвена звезда

Субота, 17 часова, кадети – Црвена звезда – Телеоптик ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 19 часова, пионири – Графичар – Рад

 

Недеља, 10 часова, пионири – ОФК Београд – Црвена звезда

Недеља, 12 часова, омладинци – Графичар – Бродарац

Недеља, 13 часова, млађи омладинци – ОФК Београд – Црвена звезда

Недеља, 14 часова, сениори – Графичар – ИМТ ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 16 часова, петлићи – ОФК Београд – Црвена звезда

Претходни текст„Звезда игра за тебе“ – Звездаши помогли особама са аутизмом
Следећи текстВатерполисти у неизвесној завршници поражени од првака Европе