Звезда обезбедила попусте у „Сабра травелу“

162

Црвена звезда је потписала уговор о сарадњи са туристичком агенцијом “Сабра”, чиме је нашим члановима обезбеђен попуст од 10 посто на многобројне аранжмане и путовања.

Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић истакао је да Црвена звезда увек настоји да се дружи са најбољима и да је ова сарадња још једна потврда тога.

У овом времену је веома битно да се искористе све погодности које позната агенција пружа нашим члановима. Црвена звезда се увек труди да сарађује са партнерима који могу да понуде најбоље могуће услове за све наше чланове. Надам се да ће ову погодност искористити велики број звездаша. Са друге стране верујем да ће наш партнер имати велику корист имајући у виду број наших чланова, љубитеља Црвене звезде. Верујем да ће резултати које Црвена звезда постиже унапредити пословање туристичке агенције “Сабра”, с обзиром на чињеницу да пету годину узастопно Црвена звезда путује по Европи – рекао је Светозар Мијаиловић.

Владимир Влахо из турустичке агенције “Сабра“ нагласио је да је презадовољан потписивањем уговора са брендом као што је Црвена звезда, као и да ће чланови клуба имати одређене погодности.

Желео бих да се захвалим на указаној части и потписивању уговора са Црвеном звездом, то је пре свега велика одговорност. Надам се да ћемо испунити очекивања и шансу коју сте нам пружили. Са наше стране можемо да дамо одређене повластице и погодности свима који искористе ову могућност и уговор који смо потписали. Уговор се огледа у могућностима нижих цена, отплата на више рата наших туристичких аранжмана. Верујемо да ће сви они који искористе могућност букирања аранжмана и путовања преко наше агенције пре свега бити задовољни и уживати у својим одморима и уз коришћење свих бенефита проћи јефтиније него у осталим агенцијама – рекао је Влахо.

Претходни текстИза југа Маракане – Звездини бисери предводници кадетске репрезентације
Следећи текстЗвездине голеаде против ТСЦ-а