Игор Ракочевић на тренингу јуниора – Прича се наставља

60

Бивши ас Црвене звезде, репрезентативац, освајач награде Алфонсо Форд и члан Скупштине КК Црвена звезда, Игор Ракочевић присуствовао је у петак и водио тренинг јуниорске екипе црвено белих.

Својим богатим искуством сада и као власник тренерске лиценце, Игор Ракочевић је имао шта да каже, посаветује и помогне младим кошаркашима Црвене звезде, јер је и сам прошао идентичан пут у црвено белом дресу у коме је дебитовао са 16 година и прошао све млађе селекције Црвене звезде.

Тренер јуниорског тима Милош Обреновић овога пута имао је велику помоћ у Игору Ракочевићу, а долазак аса Црвене звезде само је почетак праксе да некадашњи првотимци Црвене звезде помажу у раду млађих селекција нашег клуба.

Ово ми је први одржани тренинг по добијању тренерске лиценце, и баш ми је драго да је то управо била моја Црвена звезда. Било је занимљиво, а верујем да ће играчима савети које су данас добили значити. Крајем лета са радом креће и моја ‘Score’ академија, специјализована за усавршавање бекова и плејмејкера, то ће бити почетак, а где ће ме даље одвести тренерски позив, видећемо… – рекао је по завршетку тренинга некадашњи капитен и ас Црвене звезде Игор Ракочевић.

Претходни текстЗвезда прикупила помоћ за незбринуте животиње
Следећи текстТема дана | Цео тим Графичара Звездини клинци