Звезда прикупила помоћ за незбринуте животиње

58

Хуманитарна утакмица између кадетске селекције нашег клуба и ЖФК Црвена звезда је наишла на велико интересовање, а наш клуб је прикупио довољно средстава да обезбеди два квалитетна бокса за псе и 100 килограма хране за незбринуте животиње у волонтерској организацији БЕТА.

Прелепа акција која је пропраћена хуманитарним сусретом на теренима иза југа Маракане где су са незбринутим животињама у рукама на травнату површину изашли кадети нашег клуба и девојке које наступају за ЖФК Црвена звезда. Сви љубитељи фудбала су карте за овај хуманитарни меч могли да набаве и онлајн путем по симболичној цени од 300 динара и том приликом пруже помоћ животињама које немају свој дом. Звезда је на тај начин прикупила довољно средстава да обезбеди два квалитетна бокса за псе, као и довољну количину хране за дуг временски период које ће и те kako значити волонтерсој организацији БЕТА, која се стара за животиње без уточишта.

Такође, због великог одзива звездаша који су још једном показали да имају огромно хумано срце и одличне медијске пропраћености, наш клуб ће сигурно у будућности наставити са акцијама овог типа и на тај начин пружити помоћ онима којима је она најпотребнија.

Претходни текстПознати термини одложених мечева Црвене звезде у АБА лиги
Следећи текстИгор Ракочевић на тренингу јуниора – Прича се наставља