Славија поново води у полуфиналу

100

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа ИХЛ лиге између Славије Јуниор и Црвене звезде припала је Љубљанчанима који су славили са 4:2.

Хокејаши Славије сада поново имају предност у борби за финале плеј-офа. Сада је резултат у победама 2-1 за Словенце и серија се сели у Београд када ће наш тим морати да дође до победе како би изборио мајсторицу.

Звездини хокејаши су добро почели и повели у 9. минуту преко Роберта Сабадоша. Домаћи су за два минута преокренули резултат, прво су у 15. изједначили голом Лапорника, а онда у 16. и повели голом Ситара.

Славија је наставила са добром партијом и у 27. минуту Горше је погодио за 3:1. Четири минута касније Примар је повисио на 4:1, а Звезда је у трећем периоду игре, у 55. минуту успела да ублажи пораз голом Лазара Лештарића – 4:2.

Четврта утакмица полуфинала плеј-офа ИХЛ лиге на програму је у суботу 26. марта у Леденој дворани Пионир у Београду.

СЛАВИЈА ЈУНИОР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 4:2 (2:1, 2:0, 0:1)

Љубљана – Дворана: Залог. Судије: Фајдига, Лешњак, Миклич, Мурник. Казне: Славија 12 минута, Црвена звезда 6 минута.

СЛАВИЈА: Лајевец, Павлич, Беричич (1ас), Чампа, Примар 1, Ситар 1, Труден (2ас), Черне (1ас), Горше 1, Хумар (2ас), Комполшек, Лапорник 1, Бернард (1ас), Главоњић, Пушењак, Шкоф, Шпари Лебен, Видиц, Загорц. Тренер: Рекељ.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Бодиш, Драговић (1ас), Лештарић 1 (1ас), Новаковић, Подунавац (1ас), Сабадош 1, Анић, Јанковић, Митровић, Младеновић, Цвик, Гвозденовић, Јовановић, Шпањевић. Тренер: Бера.

Претходни текстТема дана | Звездина европска бајка
Следећи текстЗвездини бисери окосница репрезентације