Иза југа Маракане – Млађи кадети и пионири нападају титулу

140

На теренима црвено-беле Омладинске школе отпочео је пролећни део сезоне, те је тако неколико категорија Звездине фудбалске академије одиграло прве такмичарске мечеве после зимске паузе. Свој поход на титулу, започеле су и селекције млађих кадета и пионира Црвене звезде.

Млађи кадети Црвене звезде, победама су отпочели пролећни део шампионата, а у претходној утакмици славили су против екипе Локомотиве, импозантним резултатом 9:0. Изабраници Уроша Урошевића су тако показали да су у одличној форми, и да ће бити потпуно конкурентни у борби за титулу. Црвено-бели се тренутно налазе на другој позицији, иза Чукаричког, а испред вечитог ривала. Стратег екипе млађих кадета Урош Урошевић, могао је да рачуна на 16 фудбалера, а то су: Стефан Максимовић, Вук Драшкић, Матеја Остојић, Данило Булатовић, Вељко Милосављевић, Виктор Стојановић, Вук Рогановић, Илија Јакшић, Урош Илић, Андреј Младеновић, Андрија Максимовић, Огњен Милошевић, Даворин Тошић, Огњен Мишић, Дарије Маркочевић и Давид Дрео. Њих у недељу, 20. марта од 12 часова и 30 минута очекује вечити дерби на гостујућем терену, а ту утакмицу, сви заљубљеници у црвено-беле боје, биће у прилици да испрате уживо на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Такмичење су наставили и црвено-бели пионири, који су у првом мечу пролећног дела ремизирали са екипом Чукаричког резултатом 2:2. Екипа коју са клупе предводи Милорад Вилотић, тренутно заузима другу позицију на табели уз 34 освојена бода после 14 одиграних кола. На списку искусног стратега пред наставак такмичења нашло се 20 фудбалера: Павле Бекоња, Филип Достанић, Вања Маринковић, Леон Ивановић, Ђорђе Цветковић, Огњен Вулићевић, Игор Бубања, Адем Авдић, Страхиња Бобовац, Петар Манојловић, Младен Грујић, Немања Јовић, Александар Љујић, Алекса Василић, Урош Ђорђевић, Страхиња Стојковић, Петар Поповић, Константин Пантић, Андреј Марић и Василије Костов. Пионири свој пут ка трофеју настављају у суботу, од 9 часова, када ће на теренима наше Омладинске школе дочекати екипу Радничког са Новог Београда.

Верујемо да ће наши бисери у свим категоријама наставити да пружају сјајне партије до краја сезоне, и да ћемо се сви заједно радовати новим трофејима.

Претходни текстВатерполисти без победе у трећем дербију сезоне
Следећи текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија