Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

86

Талентоване фудбалере који своје фудбалско искуство стичу у Омладинској школи нашег клуба, предстојећег викенда очекује укупно дванаест утакмица у оквиру њихових шампионата, а омладинаца, кадета, млађих кадета Црвене звезде, као и сениорске екипе Графичара можете погледати уживо на Звезда ТВ-у.

Јуниори Црвене звезда ће сутра од 13 часова на теренима иза југа Маракане дочекати екипу Рада, у оквиру 19. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Милана Стегњајића су у претходном колу након сјајног преокрета савладали екипу Земуна у гостима, резултатом 4:1. На том мечу истакао се резервиста Михајло Милосавић, који је у само два минута постигао два гола и на тај начин најавио победу црвено-белих. Потпуни преокрет потрвдили су Огњен Мимовић и Мирко Николашевић, са по једним голом. Звездини јуниори су након претходног кола повећали разлику у односу на другопласираног вечитог ривала на пет бодова и тиме додатно учврстили прво место на табели домаћег шампионата. Дуел између Црвене звезде и Рада можете испратити уживо на Звезда ТВ, као и на истоименом јутјуб каналу.

Кадетска селекција нашег клуба ће у суботу од 13 часова такође дочекати екипу Рада, у оквиру 19. кола првенства. Наши бисери су одлично отворили пролећни део сезоне, пошто су убедљиво савладали Земун на гостовању резултатом 5:0. За наше бисере на том мечу погађали су Матеја Бубањ два пута, Алексеј Вукичевић, Матеја Радоњић и Јован Мијатовић. Овим тријумфом црвено-бели су дошли до бројке од 49 освојених бодова и на тај начин одржали су предност од четири поена у односу на другопласирану екипу. Сусрет кадета Црвене звезде и Рада можете испратити уживо на Звезда ТВ и Звезда ТВ јутјуб каналу у суботу од 13 часова.

Сениори Графчиара гостоваће Радничком Сремске Митровице у суботу од 15 часова, након победе над Мачвом, резултатом 3:0. Изабраници младог стручњака Марка Неђића, још једном су пружили прелепу и ефикасну игру, и тако остали непоражени у пролећном делу сезоне. Стрелци за „Графосе“ на сусрету против Мачве били си Никола Митуљикић, Милан Илић и Никола Кнежевић. Наш развојни тим се тренутно налази на десетој позицији Прве лиге Србије са 31 освојеним бодом, а шеф струке Марко Неђић, и даље не зна за пораз на клупи Графичара. Поред утакмица омладинаца и кадета Црвене звезде, и дуел сениора Графичара против Рада моћи ћете да директно испратите на Звезда ТВ, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Млађи кадети Црвене звезде у недељу од 12 часова и 30 минута очекује вечити дерби на гостујућем терену. Изабраници Уроша Урошевића су у претходном колу убедљиво савладали екипу Локомотиве 9:0 и показали да су и више него голгетерски расположени пред једну од најважнијих утакмица у сезони. Чак три пута се у стрелце уписао Дарије Маркочевић, два пута је погодио Андреј Петровић, а по једном су то учинили Урош Илић, Далибор Лазић, Давид Дрео и Огњен Милошевић. Тренутно се млађи кадети нашег клуба налазе на другом месту државног шампионата, иза екипе Чукаричког, а испред вечитог ривала. Сви заљубљеници у црвено-беле боје, биће у прилици да испрате овај меч уживо на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Рад, ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 9 часова, пионири – Црвена звезда – Раднички НБГ
Субота, 11 часова, млађи омладинци – Црвена звезда – Графичар
Субота, 13 часова, кадети – Црвена звезда – Рад, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 15 часова, ПЛС – Раднички СМ – Графичар, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 15 часова, пионири – Графичар – 011
Субота, 17 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Телеоптик
Субота, 19 часова, петлићи – Графичар – Црвена звезда

Недеља, 10 часова, млађи кадети – Милутинац – Графичар
Недеља, 12 часова и 30 минута, млађи кадети – Партизан – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Недеља, 13 часова, омладинци – Графичар – ТСЦ
Недеља, 15 часова, кадети – Графичар – Раднички Ниш

Претходни текстИза југа Маракане – Млађи кадети и пионири нападају титулу
Следећи текстЕЛ: Црвена звезда на тешком гостовању у Барселони