Трећи турнир Регионалне лиге у Загребу, Звезда у тешкој мисији за Ф4

84

Од четвртка 3.марта до недеље 6.марта у Загребу, у организацији ХАВК Младост Загреб, одржаће се трећи турнир Премијер регионалне лиге на базену СРЦ „Младост“ на Сави.

Противници Црвене звезде на последњем турниру биће Јадран Царине, Нови Београд, домаћа Младост и Будва, а учесници биће и сплитски клубови Јадран и Морнар са којима је наш тим већ одмерио снаге у Сплиту, на првом турниру. Црвено-бели су на претходна два турнира, у Београду и Сплиту, освојили 15 бодова из осам утакмица, и налазе се на шестом месту са бодом заостатка иза Јадрана из Херцег Новог, од којег има меч мање, и четири бода заостатка за сплитским Јадраном на четвртом месту које води на Фајнал фор. Управо ће се између ове три екипе водити борба за четвртог учесника завршног турнира.

Нашем тиму су потребне све победе, а први меч против екипе из Херцег Новог ће већ одлучити да ли ће у наредна три дуела Звезда бити под императивом победе за Фајнал фор. Југ, Нови Београд и Раднички из Крагујевца су практично осигурали своја места.

Звездини ватерполисти ће са Дејаном Савићем тражити прилику да се домогну великог успеха у постојећој ситуацији и по први пут остваре пласман на завршни турнир.

Већ сутра, на старту турнира, на програму је поменути меч против Новљана, а у петак, на 77.рођендан Црвене звезде дуел против Новог Београда. У суботу Звезда ће се састати са домаћим тимом Младости, а турнир затвара утакмицом против Будве у недељу ујутру, која се налази на последњој позицији укупног пласмана.

Одмах после турнира Регионалне лиге следи меч репрезентације Србије против Словачке у Светској лиги, затим и наставак Суперлиге, и последње 5.коло против „вечитог ривала“.

Преносе свих утакмица Црвене звезде са турнира у Загребу можете пратити на ТВ Аренаспорт. Распоред утакмица је у наставку.

Четвртак, 3.март
Црвена звезда – Јадран Царине 17.00
Јадран Сплит – Будва 18.50
Младост – Морнар 20.40
слободан Нови Београд

Петак, 4.март
Јадран Царине – Јадран Сплит 17.00
Јадран – Југ 18.50
Нови Београд – Црвена звезда 20.40
слободна Младост

Субота, 5.март
Јадран Царине – Морнар 17.00
Младост – Црвена звезда 18.50
Јадран – Нови Београд 20.40
слободна Будва

Недеља, 6.март
Будва – Црвена звезда 10.00
Јадран Сплит – Младост 11.50
Морнар – Нови Београд 13.40
слободан Јадран Царине

Претходни текстПораз омладинаца
Следећи текстТема дана | Звездина играоница савршена за прославе рођендана