Пораз омладинаца

76

Омладинска селекција Црвене звезде поражена је од Војводине резултатом 4:0 у Новом Саду у оквиру одложеног 10. кола првенства.

Војводина – Црвена звезда 4:0 (2:0)

Стадион: „СЦ Вујадин Бошков“.

Судија: Ненад Минаковић.

Стрелци: Милошевић у 14. и 21, Новевски у 65. и Пауновић у 77. минуту.

Жути картони: Мелентијевић, Лечић (Црвена звезда).

Војводина: Борак, Трнинић, Миланов, Апостоловски, Мајсторовић, Дробњак, Новевски (од 90. Станојевић), Милошевић (од 90. Букинац), Ивановић, Абрамушић, Тедић (од 76. Пауновић).

Црвена звезда: С. Маринковић, Голдин, Мелентијевић, Ђермановић, Марић (од 1. Радојевић), Лечић (од 66. Милосавић), Стојановић, Бранковић (од 70. Огњеновић), Бошковић (од 46. Кахвић), Пиргић, Теодоровић (од 80. Николашевић).

Као да је повреда Марића у уводним секундама меча „пресекла“ наше бисере који су у наставку игре били у малом грчу, што су домаћи искористили и нанели други пораз нашим јуниорима ове сезоне.

Имао је Маринковић неколико уводних интервенција, али два идентична гола постигао је Милошевић, прво у 14, а потом и у 21. минуту када је са ивице казненог простора матирао нашег чувара мреже после добре акције домаћих. У смирај полувремена је Лечић шутирао са десетак метара, али је Мајсторовић успео да га изблокира, после чега је и Ђермановић гађао главом после корнера, али је Борак одбранио.

Могао је Кахвић на старту другог полувремена да смањи резултат, када је Пиргић добро прошао и упослио га. Он је у петерцу само „продужио“ ногу, али погодио Борака. Настојали су фудбалери нашег тима да промене ствари у своју корист преко расположених Кахвића и Теодоровића, али је после контре Новевски погодио у 65. минуту, а коначан резултат поставио Пауновић, тик по уласку на терен. Могао је Пиргић да смањи, имао је добру шансу после центаршута Радојевића, али непрелазна препрека је био Борак.

Претходни текстКарте за Глазгов преко Сервиса за чланство
Следећи текстТрећи турнир Регионалне лиге у Загребу, Звезда у тешкој мисији за Ф4