Борјан: Овакве победе нам дају додатну мотивацију

58

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Радничког из Ниша након неизвесне пенал серије и тако дошли до четвртфинала Купа Србије. Најистакнутији фудбалер у редовима Црвене звезде био је капитен наше екипе – Милан Борјан, а искусни чувар мреже црвено-белих изнео је утиске након утакмице осмине финала Купа Србије.

Честитао бих мојим саиграчима на пролазу у наредну рунду такмичења, доказали смо какав карактер поседујемо, и да можемо да победимо и онда када не иде све по плану. Иако је притисак велики, до краја сезоне морамо да дамо максимум, очекује нас борба на три фронта. Осећамо подршку звездашке јавности, као и клуба која нам много значи. Звезда је последњих неколико година на месту где и припада да буде, почаствован сам што могу да пружим свој допринос и будем предводник ових момака – почео је Борјан.

Херој осмине финала Купа Србије се осврнуо и на пенал серију, а такође је истакао колико му је значила подршка навијача.

Имали смо доста прилика, без сумње смо били бољи тим током 90 минута, али смо ипак морали тежим путем до четвртфинала. Подршка навијача је много значила, дали су ми ветар у леђа, и презадовољан сам својим доприносом у овој победи. Одбранио сам четири једанаестерца, после одбрањеног првог пенала сам добио додатно самопоуздање, на крају се све добро завршило, иако је било неизвесно. Навијачи и ми смо веровали у победу током читавог меча, што је можда и кључно у неизвесним завршницама, овакве победе нас додатно мотивишу за наставак сезоне – завршио је Борјан.

Претходни текстБорјан – Маг за пенале
Следећи текстЗвездаши питају | Страхиња Ераковић