Звездаши питају | Страхиња Ераковић

175

У новом издању емисије „Звездаши питају“, у којој наши навијачи интервјуишу играче свог вољеног клуба, на питања овог пута одговарао је талентовани фудбалер Црвене звезде – Страхиња Ераковић.

Ераковић је Звездино дете и прошао је све омладинске категорије Црвене звезде, а тренутно је бонус играч у првом тиму нашег клуба. Прве сениорске кораке направио је у Графичару, када је у сезони 2019/2020 са само 18 година био стандардан првотимац нашег развојног тима. Након сјајних партија у Графичару, у јулу 2020. године прекомандован је у Црвену звезду, а деби је забележио првог августа исте године, када је Звезда славила на Маракани против Новог Пазара са 3:0. Против истог противника, 26. септембра прошле године, популарни Чупа први пут је понео капитенску траку првог тима, а имао је и ту част да екипу предводи са капитенском траком и у победи против екипе Лудогореца, у овосезонској групној фази Лиге Европе.
Талентовани дефанзивац одговарао је на питања о досадашњим оствареним сновима у Црвеној звезди, најбољим партијама у црвено-белом дресу и вечитим дербијима. Наше навијаче је интересовало и какав је осећај бити капитен Црвене звезде, ко му је најдражи саиграч у Звезди и какве су шансе за промену фризуре. На сва ова и многа друга питања, одговорио је Страхиња Ераковић у новој епизоди емисије „Звездаши питају“.

Претходни текстБорјан: Овакве победе нам дају додатну мотивацију
Следећи текстКРК: Црвена звезда у полуфиналу