Звездине ђачке трибине за малишане против Чукаричког

62

Фудбалски клуб Црвена звезда је приредио још једно изненађење за своје најмлађе навијаче. Улаз за малишане старости до 14 година биће бесплатан за сектор један на западној и сектор шест на источној трибини уз пратњу једног родитеља, на стадиону “Рајко Митић” за утакмицу против Чукаричког која је на програму у суботу, 12. фебруара, од 17 часова.

Наш клуб је увек водио рачуна о својим најмлађим навијачима који су безброј пута показали како се воли и бодри клуб који им је у срцима. Љубав према Звезди је наследна, а родитељи увек уче своју децу да је црвено-бели грб нешто што се са поносом носи. Доказали су црвено-бели малишани своју оданост када су били велики ветар у леђа ове сезоне на европским мечевима против Каирата и Лудогореца и на тај начин су заједно са нашим првотимцима исписали нове странице историје.

За меч против Чукаричког, који је заказан за суботу од 17 часова, биће организоване посебне “ђачке трибине”, тачније сектори под редним бројем један на западној и шест на источној трибини биће отворени за све дечаке и девојчице старости до 14 година који ће моћи да уђу бесплатно на стадион “Рајко Митић”. Број деце је неограничен, а обавезна је пратња једне одрасле особе.

Ово је само једна у низу од акција коју ће наш клуб приредити за најмлађе навијаче нашег клуба, а сигурни смо да ће малишани поново направити атмосферу за памћење.

Подсећања ради, сви навијачи нашег трофејног клуба који буду купили карту за меч против Чукаричког добиће бесплатну улазницу за вечити дерби који ће бити одигран 27. фебруара на стадиону “Рајко Митић”. Заљубљеници у црвено-беле боје могу набавити улазнице за овај меч по следећим ценама:

Север 400 динара

Исток 600 динара

Запад 800 динара

ВИП запад 1.200 динара

ВИП И и ВИП ИИ 2.500 динара

ВИП Галерија 4.000 динара (у цену је укључено паркинг место)

Претходни текстЗвездина пролећа – Храбро до полуфинала
Следећи текстОмладинци убедљиви у првој провери