Омладинци убедљиви у првој провери

71

Омладинци Црвене звезде савладали су екипу Победе резултатом 4:0 на првом припремном мечу у Охриду. Наставио је да „решета“ нападач Данило Теодоровић и са два гола довео екипу Милана Стегњајића до победе, а тријумф су потврдили Борис Матић и Марко Јанковић у завршници меча.

Победа – Црвена звезда 0:4 (0:1)

Стадион: „Биљанини извори“, Охрид, Македонија.

Судија: Марјан Аврамовски.

Стрелци: Теодоровић у 11. и 48, Матић у 87. и Јанковић у 90. минуту.

Победа: Маркоски, Талески, В. Јорданоски, Аризанкоски, Поп-Антонски, Кочоски, Јосифоски, Дебрешлиоски, Ђорчески, Иваноски, Јакопетревски.

Играли су још: Аљакоски, Шиков, Б. Јорданоски, Богданоски, Степаноски, Ташески, Миноски, Тошески.

Црвена звезда: С. Маринковић, Мимовић, Мелентијевић, Видојевић, Марић, Бјелановић, Лечић, Стојановић, Бранковић, Пиргић, Бојовић, Теодоровић.

Играли су још: Б. Маринковић, Голдин, Радић, Илић, Марић, Мотика, Милосавић, Огњеновић, Деспенић, Матић, Јанковић.

Миран улазак обе екипе у меч „пореметио“ је центарфор Данило Теодоровић. Играо се 11. минут када је Стојановић дриблао у казненом простору домаћих и погодио стативу, а лопта је из одбитка пала на ногу Теодоровића који је стајао код леве стативе и послао је у мрежу.

Стегњајићеви пулени су могли да удвоструче предност у 35. минуту и то у чак два напада. Прво је Мелентијевић пробао главом после корнера, а онда је и Стојановић гађао из волеја поред гола.

Намучио се Маркоски прописно у финишу првог полувремена. Најпре је Бранковић у 39. минуту после неколико дриблинга снажно шутирао, а потом је и Теодоровић „избацио“ Бојовића пред голмана домаћих који је изашао као победник из „један на један“ ситуације. И три минута касније је Бранковић могао да погоди, али је са десетак метара шутирао преко гола.

Ипак, на старту другог полувремена – гол. Играо се 48. минут када је Теодоровић из окрета са ивице казненог простора на додавање Бранковића погодио „малу“ мрежу.

Могао је Теодоровић у 56. минуту и до „хет-трика“, али је гађао преко гола са десетак метара, као и два минута касније када се нашао у изгледној прилици, међутим резултат се није мењао.

Настојао је Огњеновић у 78. минуту да изненади голмана домаћих из слободног ударца, када је стајао искоса са десне стране, али погодио је спољни део мреже. У завршници меча виђена су два гола од стране наших бисера. Прво је Борис Матић у 87. минуту демонстрирао брзину и рутински савладао ривала у „један на један“ ситуацији, а тачку на меч ставио је Марко Јанковић и у последњим секундама погодио рашље гола победе.

Претходни текстЗвездине ђачке трибине за малишане против Чукаричког
Следећи текстЗа најверније звездаше 50% попуст – Дођи, важно је!!