Новаковић донео тријумф Црвеној звезди после пенала

151

Хокејаши Црвене звезде остварили су тријумф на гостовању Бледу од 2:1 у ИХЛ лиги. После продужетака било је 1:1, а победоносни гол из пенала постигао је Угљеша Новаковић.

Првих 20 минута се водила жестока борба, а одбране су биле на висини задатка, па је прва трећина завршена без голова. Средином другог периода црвено-бели су повели преко Лазара Лештарића. Звезда је у последњу четвртину ушла са минималном предношћу, а изједначење домаћину донео је Тишлар у 45. минуту. До краја 60. минута промене резултата није било, па су уследили продужеци.

Голмани су и након пет додатних минута остали несавладани, па се приступило пеналима. Успешнија је била Црвена звезда, а тријумф нашем тиму донео је Угљеша Новаковић.

Црвено-бели су дошли до свог 8 бода из 5 утакмица и налазе се на 5. месту на табели, а наредног викенда би требало да угосте лидера ИХЛ лиге, екипу Сиска.

БЛЕД – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0)

Дворана: Блед. Судије: Буловец, Чертанц, Јерам. Казне: Блед 4 минута, Црвена звезда 6 минута.

БЛЕД: Јустин, Кудер, Бабенко, Бохинц, Буразин, Јакопич, Панчур, Подрекар (1ас), Сођа Залокар, Тишлар 1, Вилман, А.Зупан, Ј.Зупан. Тренер: Тадеј Буразин.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бодиш, Ранковић, Анић, Драговић (1ас), Јанковић, Јовановић (1ас), Лештарић 1, Милошевић, Митровић, Младеновић, Новаковић 1, Подунавац, Сабадош, Шпањевић. Тренер: Никола Бера.

Претходни текстПораз у Крагујевцу на старту другог дела сезоне
Следећи текстЗвезда и четврти пут савладала Шабац