Иза југа Маракане – План припрема Звездине базе

92

Бисери у црвено-белој Омладинској школи стартовали су са припремама, и пуном паром се спремају за пролећни део сезоне. Као што то бива сваке године, и наши најмлађи таленти отпутоваће на припреме, где ће проћи седмодневни тренажни процес. Детаљније са планом нас је упознао координатор базе Владимир Цвјетићанин.

База ће на припреме путовати у Бајину Башту, у више група и термина. Дечаци рођени 2010, 2012. и 2014. године ће кренути на седмодневне припреме 8. марта, док ће наши бисери рођени 2011. и 2013. године на пут седам дана касније. Свака од генрација ће имати посебну тему за рад, у стручном смислу те речи. Оно што треба поменути јесте да ће на традиционално доброј локацији наши домаћини бити „Зептер“ хотели који нам сваке године припреме добродошлицу на врхунском нивоу. Терени на којима ћемо тренирати припадају Фк Слога из Бајине Баште и треба нагласити да су услови фантастични – почео је Цвјетићанин.

Поменуо је искусни стручњак и тренера повратника у Звездину школу – Милана Милића.

– Ново, али познато лице у нашој бази је Марко Милић, који је преузео рад са дечацима рођеним 2014. године. Он се вратио у клуб после кратког иностраног ангажмана, а претходно је успешно радио у црвено-белој Омладинској школи. Предводио је селекцију млађих кадета, а био је и помоћни тренер наших омладинаца.

Новитет у црвено-белој бази јесте и генерација дечака рођених 2015. године, који ће бити најмлађа селекција у нашој фудбалској академији.

Бисери рођени 2015. године постаће најмлађа селекција у нашој бази и почињу са радом ангажманом Марка Милића. Иван Гајић је као и до сада тај који руководи најмлађом селекцијом и почиње са радом. Доведено је неколико младих талената који су већ наступили на турнирима и показали свој фудбалски потенцијал. Сигуран сам да ће они под будним оком наших тренера још више напредовати и да ће стасати у сјајне момке и фудбалере – закључио је Цвјетићанин.

Претходни текстУспешна среда за Звездине млађе јуниоре
Следећи текстЦрвено-бели путују у Словенију на мегдан Марибору