Нема времена за одмор и анализе, гост Звезде је Монако

78

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у четвртак од 19 часова екипу Монака у утакмици 25. кола Евролиге.

Црвено бели овај меч дочекују након тешке утакмице са Арманијем и тесног пораза, али времена за анализе нема, јер у Београд стиже скуп тим направљен да кроз пласман у ТОП 8 обезбеди још једно учешће у Евролиги.

У првој утакмици која је одиграна у оквиру 6. кола Монако је славио у Монте Карлу резултатом 70:62.

Тренер Дејан Радоњић: – Утакмица против Олимпије је била физички јако захтевна. Ривал је показао зашто има разлог да очекује и више него прошле сезоне када је стигао до Фајнал-фора. Била је велика борба 40 минута и кратак је период за потпуно регенерацију, а сада чека нас још један атлетски јак тим. Сада нас очекује Монако, тим који има индивидуалце који су способни да сами добију утакмицу. Један од најбољиих играча у Евролиги годинама је Џејмс, ту су Монтејунас, Бејкон, Анђушић… У доброј су форми и без икакве дилеме чека нас тежак задатак – рекао је тренер црвено-белих и позвао навијаче да и у четвртак пруже подршку екипи у дворани „Александар Николић“.

Никола Ивановић: – Умор је наше стандардно стање и покушавамо да играмо кроз то. Оно што је добра ствар, када дође пораз, а играмо дупло коло је то што брзо имамо шансу да се искупимо и надамо се да ћемо урадити већ против Монака. Француски тим игра изузетно јако и агресивно, чврста у одбрани, у нападу имају огроман квалитет, пуно играча који могу да “измисле” кош и ураде добре ствари на терену. Морамо да одиграмо као што знамо, дакле у одбрани као против Арманија, али да у нападу проналазимо боља решења – рекао је Ивановић.

Улазнице су у продаји у пословницама „Tickets“-а, а онлајн се могу купити на сајту www.tickets.rs, док на дан утакмице навијачи то могу учинити и на благајни хале Александар Николић.

Након утакмице у Београду, црвено-бели ће се припремати за важан меч регионалне лиге са екипом Меге у понедељак, а након тога следи и гостовање у Казању екипи Уникса.

Претходни текстНемања Мотика у Звезди!
Следећи текстГрад прекинуо меч са Алтахом