Град прекинуо меч са Алтахом

73

Црвена звезда је припреме у Анталији требала да заокружи утакмицом против Алтаха, после чега би уследио пут у Београд, али услед јаког града који је падао, меч је прекинут у 22. минуту при резултату 0:0.

Наш клуб је утакмицу почео у саставу: Гордић, Пићини, Ђурић, Ераковић, Гајић, Крстичић, Станковић, Станић, Фалко, Живковић, Павков. Док су шансу са клупе чекали: Поповић, Маринковић, Гобељић, Панков, Срнић, Бакајоко, Ибрахим, Лучић, Диони.

Црвена звезда је почела меч у измењеном саставу у односу на претходне припремне мечеве, јер је овог пута шеф стручног штаба одлучио да пружи шансу великом броју младих фудбалера, али и онима са мало мањом минутажом. Кренули смо офанзивно од старта, а у 10. минуту се затресла пречка када је Фалко пробио по десном боку и центрирао за Живковића који је гађао главом, али није погодио. Централна фигура је био Живковић и три минута касније када је поново шутирао главом, али поред гола, међутим то је било све за данас, с обзиром да је јак град онемогућавао актерима на терену да играју фудбал.

Млади играчи – Ђурић и Станковић оставили су сјајан утисак и показали велику жељу да се на терену у потпуности докажу Дејану Станковићу. Свеже су деловали и Фалко и Живковић.

Фудбалере Црвене звезде данас чека повратак у Београд, а потом и припремање за све утакмице које нас чекају на пролеће. Прва у низу је против Чукаричког, у суботу 12. фебруара од 17 часова на нашем стадиону.

Претходни текстНема времена за одмор и анализе, гост Звезде је Монако
Следећи текстСтанковић: Припреме за чисту петицу