Звезда завршила тестирања

90

Фудбалери Црвене звезде су званично завршили и други дан тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутањаку. Данас ће Дејан Станковић извршити прозивку играча, а потом ће наши првотимци изаћи на терени први пут у 2022. години.

Црвено-бели су прошли комплетне специјалистичке медицинске прегледе у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку. Играчи су показали максималну спремност на самом старту пролећног дела сезоне, а према речима надлежних лекара сви фудбалери се налазе у добром физичком стању. Као што је то био случај претходног дана, играчи су долазили у групама и редом обилазили докторске ординације и са великом концентрацијом приступили сваком тестирању. Добра атмосфера није изостала ни током данашњег дана, а томе су сведочили бројни осмеси на лицима наших првотимаца.

Данас од 16 часова шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић ће извршити прозивку, а потом ће одржати први тренинг у 2022. години. Већ сутра, 13. јануара, црвено-бели ће отпутовати у Турску (Анталија) где ће боравити три недеље, до 3. фебруара. У том периоду наш тим ће одиграли неколико контролних мечева, а ривали против којих ћемо се састати су Марибор, Ласк, Шахтјор Доњецк и Шахтјор Солигорск. Први део припрема биће базични, односно посвећен физичкој спреми фудбалера.

Претходни текстИбрахим Мустафа продужио уговор
Следећи текстСтанковић: Звезда изнад свега, крећемо максимално фокусирани