Ибрахим Мустафа продужио уговор

80

Талентовани нападач Ибрахим Мустафа продужио је уговор са Црвеном звездом до лета 2025. године.

Црвена звезда наставља да пружа шансу младим и талентованим фудбалерима, па је тако уговор продужио и брзоноги центарфор Ибрахим Мустафа. Млади нападач из Гане је стигао у Црвену звезду у јануару 2020. године, а сезону је започео у омладинској селекцији нашег развојног тима Графичара. Након пролећног дела сезоне, Мустафа на лето одлази на позајмицу у Златибор где је провео шест месеци. У тиму из Чајетине је одиграо пет утакмица, па се током зимског прелазног рока преселио у Раднички из Сремске Митровице у ком је провео годину дана и издвојио се као најбољи играч екипе. Укупно је на 33 меча постигао девет голова, а ове сезоне се са седам погодака издвојио и при врху стрелаца Прве лиге Србије.

Блиставе партије нису прошле незапажено код челника нашег клуба који су Мустафи понудили нови уговор на три и по године, као ни код Дејана Станковића који ће талентованом центарфору указати поверење на припремама у Анталији.

Мустафа практично може да покрије све позиције на офанзивном делу терена, а најбоље се сналази у „срцу“ напада, као и на десном боку.

Претходни текстЗвезда ТВ | О, хи, Охи
Следећи текстЗвезда завршила тестирања