Црвена звезда отпутовала у Сплит

95

Кошаркаши Црвене звезде мтс провели су радно први дан Нове Године пошто су већ у 14 часова 1.јануара били на терену хале Александар Николић.

Већ другог дана 2022.године црвено-бели играју меч 14.кола регионалне лиге против екипе Сплита у Хрватској.

Екипа Црвене звезде је у суботу након тренинга кренула на пут пред утакмицу која се игра у недлеју од 19 часова у малој дворани Грипе у Сплиту.

Тренер Дејан Радњић: – Желим да искористим ову прилику и честитам свима Нову 2022. годину, много здравља на првом месту свима, пуно среће и успеха. Већ први јануар провели смо радно, почели смо припреме и одрадили тренинг у Београду пред утакмицу у Сплиту. Идемо у Сплит и на ту утакмицу са жељом, упркос великим напорима и проблемима са изостанцима играча који нас упорно прате, да одиграмо меч довољно добро да дођемо до нових бодова – рекао је тренер црвено-белих.

Стефан Марковић: – Нема лаке утакмице у регионалној лиги, тако да и овом мечу у Сплиту приступамо веома озбилно. Нисмо имали много времена да се опоравимо од утакмице у четвртак, тренирали смо у суботу, и даље нам недостају неки играчи због повреда. Због свега тога очекујем максималан ангажман свих нас како би дошли до победе на старту Нове године – рекао је Марковић.

Ово ће бити 18. дуел два тима у регионалној лиги, први је одигран још далеке сезоне 2002-2003 у Сплиту где су црвено-бели славили 97:95. Тренутно екипа Црвене звезде има предност 15-2, ове сезоне у Београду било је 97:61 на званичном отварању нове сезоне.

Претходни текстВелики Владимир
Следећи текстСрећна Нова година!