Терзић: Највећи успех у последњих 30 година, наставићемо да сањамо

94

Фудбалски клуб Црвена звезда је остварио бројне успехе током 2021. године, а генерални директор нашег клуба – Звездан Терзић је, у интервју на клупског телевизији, изнео утиске након још једне одличне календарске године пуне тријумфа.

Направили смо велике резултате у 2021. години, као доказ оствареног је и транспарент који су наши навијачи, иначе наши највећи критичари, истакли на последњој утакмици, а то је „највећи успех у последњих 30 година“. Навијачима смо вратили понос, а клубу славу. Вратили смо у мају после 14 година дуплу круну на Маракану, у августу смо пети пут узастопно ушли у групну фазу у Европи – рекао је Терзић.

Генерални директор Звездан Терзић је истакао да је Црвене звезда одиграла сјајну годину у Европи, као и да ће управо из тог разлога црвено-белима бити лакше у наредним квалификацијама за највећа такмичења на Старом континенту.

Освајањем првог места у групи Лиге Европе изборили смо после ко зна колико времена пласман у осмину финала. Освојили смо толико бодова да смо на ранг листи успели да се пробијемо на 35. место и могу са много аргумената да кажем да смо најуспешнија српска фирма у европским оквирима. Остварили смо толико коефицијената да смо следећег лета у квалификацијама за ЛШ у повлашћеном положају у свим рундама до групне фазе.

Поред великих клупских тријумфа у 2021. години Терзић је нагласио да Црвена звезда увек стреми ка вишим циљевима и да клуб неће стати само на досадашњим успесима.

Без обзира што смо задовољни урађеним, нећемо се успавати. Наставићемо да сањамо и да кроз рад остварујемо своје снове. Хтео бих свим запосленима у клубу да се захвалим на раду и труду, а свим људима који воле Звезду да пожелим здравље, срећу, успех и наравно, да и следеће сезоне будемо шампиони, по пети пут узастопно. Срећна свима Нова година – рекао је Терзић.

Претходни текстИванић Звездин играч године
Следећи текстВелики Владимир