Са картом за Лудогорец на осмину финала Лиге Европе

82

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава све навијаче, који су купилии улазницу за меч између Црвене звезде и Лудогореца на стадиону “Рајко Митић” у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе, да ће моћи са истом картом да приступе на прву европску утакмицу нашег тима коју ће изабраници Дејана Станковића одиграти на свом терену 17. марта 2022. године у осмини финала овог такмичења.

Црвена звезда је савладала бугарског представника Лудогорец 25. новембра на Маракани са 1:0, а наше првотимце су до нове европске победе носили наши најмлађи навијачи. Сви заљубљеници у црвено-беле боје који су унапред набавили карту за овај дуел, а нису имали право да уживо бодре изабранике Дејана Станковића моћи ће са истом улазницом да гледају уживо наш тим у осмини финала Лиге Европе на стадиону “Рајко Митић”. Звезда је на тај начин одлучила да се одужи свим навијачима за велику верност коју пружају нашем клубу, јер ће добити карту у већој вредности од оне коју су платили за утакмицу против Лудогореца. Начин уласка на стадион биће познат уочи саме утакмице осмине финала, односно да ли ће навијачи моћи да приступе на стадион са истом картом или ће посебно заменити улазнице за наредни европски дуел.

Наредни европски меч који очекује Црвену звезду заказан је за 17. март 2022. године, а ривал нашег клуба биће познат након заршене шеснаестине финала Лиге Европе. Потенцијални ривали са којима можемо да се сусретнемо су Аталанта, Олимпијакос, Лајпциг, Реал Сосједад, Наполи, Барселона, Шериф, Брага, Дортмунд, Ренџерс, Севиља, Динамо Загреб, Зенит, Реал Бетис, Порто и Лацио.

Двомечи шеснаестине финала су заказани за 17. и 24. фебруар 2022. године, док ће се жреб за осмину финала одржати 25. фебруара.

Претходни текстЗвездин новогодишњи караван завршен обиласком Републике Српске
Следећи текстПромене у менаџменту КК Црвена звезда мтс